Tel: + 86 152 0161 9036

E-post: [e-postbeskyttet]

EN
Alle Kategorier

Nyheter

Hjem>Nyheter

Utviklingsanalyse av Gear Reducer Industry i Kina

Tidspunkt: 2021-07-26 Treff: 63

   Mens den opprettholder noen av kostnadsfordelene, må girindustrien stole på nye fordeler som teknologisk fremgang, kvalitetsforbedring og produktkostnadseffektivitet for å utvide eksporten. Grunnkraften som fremmer teknologisk fremgang, innovasjon og utvikling av industrien er irreversibel. Det forventes at hele industrien vil oppnå en stabil utvikling med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på ca. 30 % under prosessen med transformasjon og oppgradering.

1. Girredusering øker akselerert utvikling av utstyrsindustrien
   Girredusering er en uunnværlig nøkkelkomponent for implementering av mekanisk overføring i utstyrsindustrien. Utviklingen av nasjonaløkonomien vil drive investeringer i infrastrukturbygging og fremme utviklingen av metallurgi, elektrisk kraft, anleggsmaskiner, byggematerialer, energi og annen industri. Disse næringene fremmer utvidelsen av etterspørselen etter girredusere.

   For raskt å endre den tilbakestående situasjonen for mitt lands reduksjonsapplikasjon som begrenses av utviklede land, vil effektene av nasjonal makroøkonomisk politikk fortsette å vises og innenlandsk økonomisk vekst vil forbli sterk. Det internasjonale markedet vil også sakte komme seg og økonomien vil gradvis stabilisere seg.

   For tiden er etterspørselen etter girredusere sterk og kapasitetsutnyttelsesgraden er relativt høy. Lønnsomheten til store reduksjonsprodusenter har forbedret seg betydelig. Med utviklingen av girredusere vil etterspørselen etter reduksjonsmidler fortsette å opprettholde rask vekst, og den gjennomsnittlige årlige vekstraten i fremtiden vil være mer enn 20%.

2. Analyse av utsikter for fremtidig utvikling og oppgradering
   Nedstrømsapplikasjonsindustriene til reduksjonsanordningen inkluderer hovedsakelig ulike felt i den nasjonale økonomiindustrien som løfting og transport, sementbyggematerialer, tung gruvedrift, metallurgi, elektrisk kraft, etc.

   Løfte- og transportutstyr er den mest brukte industrien for girredusere. Utviklingshastigheten til denne industrien påvirker direkte veksthastigheten i markedets etterspørsel etter reduksjonsmidler. Det forventes at produksjonsindustrien for løfte- og transportutstyr i Kina vil fortsette å opprettholde et raskt vekstmomentum. Ved å dra nytte av dette vil etterspørselen etter reduksjonsmidler også bli effektivt drevet.

    Etter å ha opplevd en langvarig omfattende ekspansjon i stålindustrien, haster det å fremskynde strukturjustering og industriell oppgradering. Denne justeringen har brakt utfordringer til den metallurgiske tunge maskinindustrien, spesielt den høyteknologiske utstyrsindustrien, og gir markedsmuligheter.

   Girredusering er den andre hovedtypen generelt maskinutstyr som brukes i sementmaskiner. Markedets velstand vil uunngåelig fortsette å stige med den sterke etterspørselen fra sementmaskinindustrien.

   Girreduksjonsindustrien har dannet en enorm industriell skala etter felles innsats fra flere generasjoner i Kina. For tiden oppfyller reduksjonsprodukter i Kina ikke bare behovene til det innenlandske mainstream-markedet, men okkuperer også en viss mengde på det internasjonale markedet. Avslutningsvis er hastighetsreduksjonsindustrien i Kina kjent både hjemme og i utlandet, og har blitt verdens største produsentland av hastighetsreduksjoner.


图片 2 副本
2 副本