Tel: + 86 152 0161 9036

E-post: [e-postbeskyttet]

EN
Alle Kategorier

Girstativ

Hjem>Produkt>Sylindergear>Girstativ

Høy presisjons rett og spiralformet girstativ av legert stål i lineær stasjon og kraftig overføring tilpasset tilgjengelig

Place of Origin:

Jiangsu-provinsen, Kina

Brand Name:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Modellnummer:

G-3

  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • applikasjoner
  • Konkurransefordel
  • Forespørsel
Beskrivelse

Rask Detail:
1. Rack/ rack utstyr/ tannstang/ tannstativ

2. Brukes i synkroniseringsmekanisme, lineære guider, maskinverktøy, manipulator, etc.

3. Tilgjengelig: lengde <= 2 meter

Minimum antall:

1

Pris:

Avhengig av spesifikasjoner

Emballasje detaljer:

ripebestandig, rustbestandig, fuktsikker eller som forespurt

Leveringstid:

Avhengig av destinasjonsland

Supply evne:

rikelig

Et girstativ er et spesielt tannhjul med tenner fordelt på en stangformet kropp. Det er lik et segment av omkretsen til et gir med en uendelig diameter. Det er mange tenner jevnt fordelt på den ene siden, som griper inn i tannhjul, dreier rotasjon til lineær bevegelse eller gjør lineær bevegelse til rotasjon. Girstativene er også delt inn i tannhjul og spiralholdere, som er paret med henholdsvis tannhjul og spiralgir. Tannprofilen til en tannstang er en rett linje i stedet for en uavhengig (for tannoverflaten er det en flat overflate). Det tilsvarer et uendelig sylindrisk gir med indekssirkelradius.

Spesifikasjoner

Materiale

Høyfast legert stål, f.eks. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, etc.

Modul (mm)

0.5 ~ 10

Total lengde (mm)

100 ~ 2000

Tannfinish

Standard, høy presisjon

Tanntype

Rette tenner, spiralformede tenner

Tillatt dreiemoment (Nm)

0 ~ 22000

applikasjoner

(1) Synkroniseringsmekanisme. Synkroniseringsmekanismen til et tannhjul brukes vanligvis i tilfelle sylindermatrisekraft, hydraulisk sylindermatrisekraft for å sikre kraftsynkronisering og forhindre bevegelsesmekanisme i å gå i stå og ujevn bevegelse forårsaket av lav prosesseringsnøyaktighet.

(2) Konvertering av bevegelsesretning. En tannhjulsmekanisme er en tilnærming til å konvertere lineær bevegelse til sirkulær bevegelse. I praktiske applikasjoner kan den brukes med luftsylindere og hydrauliske sylindere. Under normale omstendigheter kan den lineære bevegelsen til et girstativ installeres med lineære føringer og glidere.

(3) Bevegelsesutgang. Et girstativ kan brukes direkte som en bevegelsesutgangskomponent og kan påføres endeeffektoren til en manipulator og en drivmekanisme for bevegelse opp og ned.

Konkurransefordel

- mulighet for tilpasning av girstativ fra tegninger, 3D -modeller eller enkel del.

- evnen til ikke-standard tannhjul for produksjon av tannhjul.

- produksjonsprosessens integritet, inkludert materialvalg, smi, finbearbeiding, sliping, varmebehandling og overflatebehandling, etc.

Forespørsel